torsdag, april 28, 2011

Ännu en Tenta....och min "vinstlott"

I veckan har jag suttit och gjort avslutnings-Tentan på kursen Externredovisning.
Förra Tenta var en "halvtids-tenta" på den kursen, och den tentan spikade jag juh, men den här.....*huvvaligen*...den var inte lätt!Jag satt 12 timmar med den i tisdags, 9 timmar med den igår, och hela dagen idag.
Sen satt jag och velade mellan olika svars-alternativ (sant eller falskt), och räknade om 2 stora uppgifter, men tillslut gav jag upp! Jag förde över word-dokumentet på 9 Tenta-sidor till ett pdf och skickade in. Bara sådär.
shit pommfritt.
Det här känns heller osäkert :-S
Jag hoppas hoppas hoppas att jag iallafall blir godkänd, för jag ORKAR inte göra om slut-tentan!! Snacka om att jag kommer att våndas ändå tills resultatet kommer......inom 2 veckor är det utlovat. Det kommer att vara de värsta 2 veckorna i mitt liv! typ.

Efter tentan tokstädade jag kontoret. Bort med allt som hör till Externredovisningskursen, och bort med allt småskräp och papperslappar som man hunnit samla på sej under 3 månaders tid.
Betalade alla räkningar, och bokförde ekonomin.
Och städade mailen från alla mail! *skönt*
Blev visst på rensar-humör :D

På måndag börjar en ny kurs; som håller på i 5 veckor.
Affärsjuridik.
En TUNG kurs om jag får säga det själv, men dock ändå bara 5 veckor.
Externredovisningen var på 14 veckor, så det kommer att kännas lite skillnad!
Men det blir ändå intressant; man får ju som sagt lära sig något =)
Men om ändå inte paragrafer och sånt skit vore så tråkigt....eller formulerat så det bara ska krångla till det i huvudet! Visst vore det ändå enklare om de formulerade så en vanlig norrlänning förstår: med så få ord som möjligt och bara det vettigaste får vara med. (haha)
Om nån har tid över finns det säkert en bra marknad för det ;-)

På Söndag fyller min goaste snällaste sötprinsessa Kelly 5 år!


Herregud vad tiden springer iväg, samtidigt som det känns som att man har haft barn i evigheter!! Men det är bara 5 år, om vi brukar fråga oss själva; Vad gjorde vi egentligen förr??
Det som idag heter LYX eller Egentid, var något man hade dagligen förut; som tex en sovmorron (typ världens bästa lyx!), eller sitta själv på toa (okej, kanske inte lyx förr, men definitivt lyx idag!), Hade man veckostädat så var det städat nästan ända fram till nästa veckostädning (idag städar man flera gånger per dag och det syns knappt!), att läsa en tidning (säg den gången man får ta fram en tidning och läsa HELA tidningen klart!???), ducha+klä sig+ sminka sig när man ska på kalas (idag ska man duscha fyra ungar, klä fyra ungar i protest, klä på fyra ungar skor och ytterkläder och SEN får man ta en snabbdusch i kall-vatten och inte hinner man göra frisyren eller sminka sig heller...), eller ja, förr då man kunde "dö-bort" en hel dag utan att det gjorde nåt (finns inte på kartan idag - men det kan ju iofs vara bra, hehe).
Nä, inte lever man nåt lyxliv när det gäller sånna här grejjer, men börjar vi tala om livskvaliten och meningen med livet, så tror jag att vi har vunnit högsta pott =)
Våra fyra små troll är definitivt mer värt än att skita själv på toaletten :-D

Nåja, det skulle bli ett kort inlägg, men jag har lite lätt för att skena iväg ;-)
Nu ska jag göra 4 veckomenyer, och handlarlistor för Maj-månad.
Sen blir det en joggingtur när ungarna har lagt sig...

Ha en skön "sommar"-kväll :)

måndag, april 11, 2011

Spikat =)


Jiiiiihoooooo!!!!
Jag spikade Tentan som jag gjorde i Fredags; 24/24 RÄTT!!

Fattar ni hur jäkla NAJS det känns!!!!
Typ Världens Bästa Måndag, eller vad !!!??

tisdag, april 05, 2011

TENTA !!!

Shit alltså! Redan TENTA!!
På fredag är det dax! "Halvtidstenta" genom den största kursen i utbildningen, och det känns riktigt riktigt riktigt stressande.....*gaaaaah*
Det är ju hur mycket som helst som ska tryckas in i huvudet, och den här lilla knoppen är inte den rymligaste ;-) hihi
Det ligger papper ÖVERALLT och hit och dit; och det känns som att jag inte kommer att hinna klart allt innan fredag!!

Så; här kan jag inte sitta längre!
Ciao!