onsdag, augusti 29, 2012

Slutet på semestern...

Snart har hela familjen varit semesterlediga i 3 månader; juni, juli och augusti.
Nästa vecka är det Älgjakt för gubben och dagis börjar om för 3 av "småttingarna".
Kelly började förskoleklass förra veckan så vi har en hyfsat nöjd tjej här hemma nu för tiden =)
Dessutom får hon åka buss till skolan och hem, så lite kaxig är hon allt ;-)
Och det blev så bra med skolbussen; hon hoppar av och på alldeles längst ner på vår uppfart, så man behöver inte vara orolig att måste korsa någon väg eller så! Helt perfekt!

Kevin är också överlycklig; äntligen blir han äldst på dagis och slipper vilan ;-) 5-åringarna får vara ute och leka istället för att vila, och det är han riktigt nöjd över! Sen så får han ju äntligen börja Barntimmen, 1 ggn/vecka, och åka buss, som storasyster gjorde förra året; så han känner sig som värsta storkillen :-) Längtar efter bibeln gör han åxå, ha ha, men mest frågar han: "Kelly, visst får man fika på barntimmen? När får man fikat på Barntimmen?". ha ha, det enda han tänker på ;-)

Så; Kelly på skola klockan 8:00-13:30 varje måndag, tisdag, torsdag och fredag.
Dagis för Kevin, Elvin och Kate klockan 09:00-14:00 varje måndag, tisdag och onsdag.
Jag och Elliott har myspys varje måndag och tisdag för oss själva, och på onsdagar tänkte vi oss på Babybad med storasyster Kelly *sköööönt*
Torsdagar och Fredagar är alla utom Kelly hemma.

Trist att sommaren är över. Man kan väl inte riktigt skryta med en bra sommar; men det har ju dock självklart varit skönt att hela familjen har varit lediga så länge! Sen så var det ju alldeles fantastiskt att vi köpte oss en sommarstuga (eller snarare ett Sommarhus); Paradiset, 1:a Juli - Huuuuur härligt som helst!!! Längst ut på en udde och hur fint som helst!
Vi ska försöka vara där så mycket vi bara kan, trots att vardagen är här snart....

Ikväll har min fina vän lovat att sitta barnvakt åt våra fem små busungar.
Jag och älsklingen firar 14 år tillsammans, och när vi har årsdag brukar vi alltid åka till Skellefteå (8 mil) och äta på restaurang och sen se bio å bara rå om varandra! Det är en skön återkommande tradition som man faktiskt kan längta till ändå från mars ;-) Man vet iallafall att på årsdagen får vi äta i lugn och ro; till och med hinna prata med varandra vid bordet ;-) och sen se bio och bara mysa. Så äntligen är dagen här!
Inte så lätt att hitta barnvakt dock, när det är fem stycken det handlar om, men nu hade vi tur att min barndomskompis ställde upp :-)
Hon ska både ge dem kvällsfika, byta om till pyjamasar och lägga isäng dem.....som jag skrev på facebook; skicka några styrkekramar till henne ;-) hihi Nää, det ska nog gå bra; jag är inte orolig för fem öre! Vi har så duktiga barn vid nattningen så det kommer gå hur bra som helst! Åsså är ju barnvakten en klippa ;-)

14 år tillsammans och 5 små älskade troll.

Man kan bara konstatera;
Tiden går fort när man har roligt!

Kelly, Mamma, Kate, Kevin, Pappa, Elvin och Elliott :-)

Inga kommentarer: