måndag, april 14, 2008

Oj, ÄNTLIGEN!!

Ja, man kan ju tro att vi har gått och dött bort...
Inte är det långt ifrån, men vi lever och andas fortfarande.

Vi kom hem från Thailand natten mot Måndag den 7:e april.
Mina systrar, Sebbe och Alex var här hemma hos oss och väntade på oss. Tacos hade dom lagat åt oss också!! MUMS!!

Tyvärr hade vi blivit rejält sjuka i Thailand, Kevin hela sista veckan, och vi andra sista dagarna. Vi fick magsjuka, med kraftiga diarreer och kräkningar flera flera gånger per dag. En av oss gick 25 gånger under en dag. Inte härligt kan jag lova.

Tisdag den 8/4 åkte vi in till Skellefteå och blev inlagda hela familjen med dropp och sondmatning till barnen.
Och där låg vi i 5 dagar utan någon nämnvärd förbättring. Kevin blev väl hyfsat bra, så han skickade vi hem till sin mormor redan torsdag. Vi andra låg där till lördag.
Då var vi lite bättre, men absolut inte bra. Fortfarande täta toabesök trots ett litet intag av mat och dryck.

Igår blev Kelly sämre igen, spydde och hade diarre hela dagen. Helt apatisk, trött och slut. Orkade ingenting. Låg bara stilla i soffan på pappa sin.
Vi ringde till akuten, sjukvårdsrådgivningen och barnavdelningen och kollade om vi skulle få komma in med hon igen.
Dom tyckte det var onödigt. De kan lix inte göra nåt. Ge hon alvedon och lite vatten åt gången. *suck*
Mest synd om barnen faktiskt. Dom blir ju så lätt uttorkade.
Idag har hon varit lite lite piggare, men spytt och diarreat flera gånger under dagen. Fick i henne lite vatten och makaroner. Igår åt hon creme fraische bara. Hon får äta vad hon vill, bara hon äter sa läkarna.
Men blir hon inte bättre innan ikväll måste vi in med henne igen.

De har fortfarande inte fått några provsvar på vad vi har, men de är övertygade om att det är ett virus och inte bakteriellt, så det är svårare att bli av med. Kroppen ska som läka ut det själv.
Nu har ju Kevin varit dålig i 2,5 vecka och vi andra lite mindre än det...så det verkar långlivat. *suck*

Tydligen fick vi viruset via maten på en svensk restaurang som heter Buffalo Steak House i Thailand. Där åt vi svensk mat, och det var tydligen inte så bra.... Läkaren sa att de har långa fraktsträckor och maten hinner bli dålig.
Våran läkares arbetskamrat har nyligen kommit hem från thailand och ätit på det stället, och dom blev också magsjuka precis som vi.

Innan vi åkte hem från stan träffade vi några bekanta som vi även träffade i Thailand. DOm berättade att de andra som dom träffat i thailand hade också blivit sjuka, och det sista dom gjorde var att äta på Buffalo. hhmm...

Jag säger då det; aldrig mer Buffalo Steak House!

*
För övrigt kom vi hem med ett härligt äventyr med hela familjen rikare. Härliga minnen och skön avkoppling i 3 veckor. Jag får ta och skriva om resan sen....

Dags att ta tag i hemmet och allt som är OGJORT i 3 veckors tid... SUCK !!!!!!!

Härligt att va tillbax !!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men HEEEEJ Bea. Så skönt att ni öntligen fått komma hem. Jag har tänkt på er typ varenda dag! Jag lider så med er....och stackars KellySöt =( Hoppas hon kryar på sig snart. Kram från mig

Anonym sa...

Hej vännen!..
Hoppas Kellygumman snart är på bättringsvägen å även ni förståss..Har blivit uppdaterad nästan varje dag av Kimmen och tankarna har vandrat till er hela tiden mesta dels,såg eran bil igår hos de så då lättade de lite,men sen idag när ja träffa Kim å hon sa att Kelly inte va sitt vanliga ja,blev ja orolig igen,förstår att de är jobbigt nu när de är sjuka=(..Önskar bara man kunde skicka de där stekhuset i konkurs nu känns de som!..
Vi tänker på er och hoppas ni snart blir frisk å att Kelly blir sitt gamla ja...*kramar ifrån Ringvägen*

P@rtyplupp sa...

Åååhhh Tack ;-) Vad snällt av er att tänka på oss !! ;-)

Anonym sa...

Klart vi tänker på er vännen!..=)Hoppas bara ni blir friska snart i från den där rövoellan:P..Å grattis i förskott på din dag=) hoppas du får mkt paket å en solig dag=) kram