onsdag, juni 10, 2009

Trappen är beställd!


ÄNTLIGEN fick vi tummen ur röven :-)
Imorron bitti kommer TT hit och kontroll-mäter en sista gång, och sen hoppas vi på en snabb-produktion av trapp-arbeterna, så kanske vi hinner få den innan semestern!!
*yes yes yes*
Övervåningen börjar närma sig..... *jjiihhhooo*
Tillslut bestämde vi oss för den svängda trappen (som ni ser på data-bilden här ovan), som gav lite mer "stil" och "lyx" än den raka "tråkiga" varianten.
Sen så ändrade vi oss i sista sekund om hur det skulle se ut uppe..hehe
Först var det tänkt att vänster-sidan av trappen skulle angränsa mot en hel-vägg både nere och uppe. Men nu gjorde vi så att trappen skulle bli "fristående" uppe för att få lite mer "rymd" och ljus där. Jag tror det blev kanon! Vi lär ju få se ;-)


Så gissa om vi sitter och ritar olika lösningar på rumsindelningen helt febrilt!!! Ena dagen vill man ha stora rum, och nästa dag vill man hellre ha många rum !!
Hur det blir, det vet inte ens en sierska, för det vore omöjligt att veta vad vel-plupparna bestämmer sig för till sist!
Det är då hur som helst VÄLDIGT roligt och spännande att "drömma" om hur det ska se ut; allt från rumsindelning, golv, tapeter, inredning, SPA-avdelning, öppenspis....!
OJ vad jag njuter! Det finns inget roligare!


I sommar ska trappen in + att "tornet" ska byggas "in".

Till hösten börjar vi med golvet och golvvärmen och sedan innan jul hoppas vi på att få isolera hela övervåningen.

Efter det är det som "bara" (hehe) att ta ett rum i taget :-)

Ska bli så jäkla skönt med var sitt rum till mini-plupparna.


Kevin sover allt annat än bra just nu; eller ja, NÄR han sover så sover han hårt, men att somna på kvällen verkar vara en omöjlighet! Oftast blir klockan 22 (!!) innan han lägger åt ögonen, och då är han ändå uppe med tuppen klockan 6:00 hur pigg som helst! Jag befarar att han ärvde sin pappas "Mini-sömn-behov-och-uppe-med-tuppen-varje-dag"....*ggggrrr* Jäkla gener!


Nä, nu ska jag gå och kolla om kudden är redo för natten ;-)

Imorron MÅSTE jag iväg till stan och inhandla en TVÄTTMASKIN!!
hahaha...inte kul att måsta vända på plaggen för att få se dom rena! ;-)
TÄNK så beroende man är av en "liten" maskin!! Helt otroligt!

Go natt!

Inga kommentarer: