lördag, mars 20, 2010

instängd.

Känns som att vi har varit instängda i en hel vecka. Eller det HAR vi ju varit egentligen. Helt isolerade, typ!
Kevin har nu varit sjuk en HEL vecka, med feber och hosta och slem, (Kelly har klarat sig ifrån ALLT ), Elvin har varit sjuk 5 dagar, och Kate har varit sjuk 5 dagar.
Hann en sväng på akuten på tisdag så att lillan fick inhalera lite adrenalin (1 gång) och koksaltlösning (3 gånger) och få lite mediciner.

Nu är alla på bättringsvägen, och det känns SKÖNT!!
Snacka om en vecka som har varit jobbigast hittills! Dag OCH helnätterna!! *pust*

Sist vi alla var sjuka var mars 2008; och då hade hela familjen Thailand-salmonella och jag var gravid-kräksjuk. Det pågick i 5-6 veckor och DET VAR INTE NAJS kan jag lova!!! Fy fanken!!
Barnen, som då var snart 2 år och snart 1 år, hade ju inte så mycket vett att spy på ett speciellt ställe (tex HINKEN!!) utan det var verkligen karusell-kräk :-S
Det är väl nackdelen (om jag nu ska leta nån ;-) med att vara så många i familjen; det är SÅ MÅNGA som drabbas om vi alla lix ska drabbas, och det tar SÅ LÅNG TID innan sjukan har vandrat färdigt i hemmet ;-S
Men det är nog den enda nackdelen åxå ;-)

Idag fick mammatuffen nog med isoleringen, så jag tog Kelly och Kevin till simhallen och badade en timme. Barnen lyste verkligen upp kan jag lova. Och jag me ;-) he he
Dom fick var sin glass efteråt, och sen for vi hem och gjorde tacos till middag.
Sen stack vi iväg igen, den här gången till Konsum, för att handla lördagsgodis. ha ha
Vilken lycka! Det är INTE ofta våra pluttar får godis, kanske 1 gång i månaden (om ens det många gånger...) men när det är dax är det JIKTIGT spännande att få plocka sitt eget lösviktsgodis =)
Men när vi väl kommer hem och börjar äta godiset (man får se till så man inte äter så tätt inpå sänggåendet......duracell-varning!) så blir dom less godiset ganska fort, och Kelly brukar alltid ge bort mer än hälften av sitt godis, och Kevin kan faktiskt spara ibland.

Barnen somnade 19:30 ( ni vet, sockerrus en extra halvtimme he he) som klubbade sälar.
Nu ska nog mammatuffen ta en löptur ute i snön medans pappatuffen ser håkky =)
Isolering is not good for your soul ;-P

Ha en trevlig lördagqwell =)

Inga kommentarer: