torsdag, mars 25, 2010

Pyssel-dag

Imorse vaknade alla ungar 6:45.
Det är INTE morron i det här huset; det ÄR NATT!! *grpft*
Haha...det är nog bara att vänja sig; speciellt när dottern stiger upp efter solen = När solen stiger upp har hon varit duktig och sovit HELA NATTEN i sin säng, så DÅ får hon stiga upp!
Jo gissa att det blir roligt i sommar :------S (solen går aldrig ner här!!!*gaaah*)

Jag tror det måste vara ett rekord hos familjen Lindgren!
Vi var på Öppna (en träffpunkt för föräldrar och barn) redan 8:30 !!! *wwööhöööw*
Då hade alla hunnit få morronfika, Kate hann bada, ny blöjja, nya kläder, fått på sig ytterkläderna, kånkat ner till bilen, och åkt till Norsjö =) Inte illa! Utan gnäll och bråk dessutom!! *glaaad*

Sen så var vi på Öppna 8:30 till 12:00, och det gick hur bra som helst! Barnen var jättesnälla hela tiden - otroligt nog - och allt gick superbra!
Dessutom kom deras Pappsi till oss på sin lunchtimme, och satt och påskpysslade med barnen, vilket uppskattades av både jag och barnen ;-) Min söting =)
Vi gjorde påsk-korgar, påskkycklingar och en påsk-tupp. Målade, klippte, klistrade (brände mej på limpistolen *aj*) och hade det mysigt =)
Efter en massa sång och lek, var det dags att åka hem; och det gick lika bra det!
Det är riktigt kul att åka iväg när barnen gör som man säger och sköter sig hela tiden! Sånna gånger skulle man bara vilja "Kopiera" och köra på "Repeat" nästa gång ;-)

Väl hemma kom min mormor på besök, och Kelly visade stolt upp sitt nya rum. Rummet är fortfarande omöblerat och oklart, men hon var så stolt att bara visa upp det tomma rummet ;-) hihi Det ska bli KUL att inreda =)
Jag och Micke finslipar idén om att bygga ett Barbie-hus till Kelly till hennes födelsedag 1:a Maj. Jag och mina syskon fick ett stort Barbie-hus med flera våningar, av mamma då vi var små - och det var det häftigaste vi sett!!! Tyvärr brakade det barbiehuset ihop då taket på lekstugan rasade in, så det blev bara moooooos... :-(
Det här blir kanske 4 våningar högt, snedtak längst upp, och såklart tapetserade väggar och riktig golvmatta (sparat rester från vårat hus). Sen måst man ju snickra dit lite möbler , he he he...jag undrar vem som är mest entusiastisk - Jag eller....JAG ????? =)

På tal om bananer, så fick vi ännu en hel natt av Kate =)
Hon somnade 19:00 och vaknade 6:45 Inte illa!! Jäkligt skönt ska jag erkänna.....
Själv small jag av i sängen REDAN 23:00 (vilket är ovanligt!!) och sov som en stock HELA natten. Gud vad jag är duktig som kan sova hela natten ;-) ha ha ha

Iqwell är det dags för COPE Föräldrautbildning igen. Det är mellan 17:30 och 19:30, och sen åker jag hem med alla småkottar och nattar dem, medan Micke åker på Fotbollsträning.
Ett evigt pusslande =)

Näni hörrönini.......
Nu börjar det bli dags att städa och sen göra i ordning Middagen; Kyckling med currygräddsås *mumsfilibbbbbabbba*
Receptet kommer på Träningsplupp lite senare =)

Ciao!

Inga kommentarer: