tisdag, december 09, 2008

Nattens heta timme


Partyplupp är T R Ö T T idag.
Somnade (iäntligen!) 7:00 imorse, och väckarn ringde 8:00 !

Kevin hade feber inatt och kunde inte alls sova, så han fick ligga i våran säng. BLev inte så mycket sömn kan jag lova.
När Kevin äntligen blev lugn (men bara stundvis) så vaknade Elvin och skulle ha mat.
Mitt i natten vaknade Kelly (som vanligt) och vill sova i våran säng.
Micke gick och la Kevin i deras rum, och Kelly fick nu sova hos oss.
Ingen sov.
Så Micke steg upp 4:30 och satte på Saaben nya extraljus och satte in bilstolarna så att jag kunde köra Kelly till dagis på morron, och Kevin och Elvin till sin farmor.

Efter bara en timmes sömn begav jag mej till stan för att skriva dom här jädrarns proven ! Idag var det först Tekniska Normer, som jag såkalrt kuggade på - MED BARA 1 FEL IFRÅN GODKÄND !! Shit alltså vad enerverande! Jag skulle INTE ha ändrat mej i sista sekund på en av frågorna jag hade fel på ! Men så där är det ju!
Det blir om-prov nästa tisdag på det!

Sen hade jag Fallstude; alltså ett "samlings-prov" på juridik, ekonomi, tekniska normer och trafiksäkerhet, som är lite mer "verklighets"-baserat; alltså, olika fall där reklerna ska följas. Det var ett prov på 2 timmar, och det kändes som att min hjärna var kokt, för DET HÄR hade jag vekrligen inte pluggat på, och inte heller gått igenom på kursen i Piteå....så det kändes lite osäkert!
Blev, trots allt, godkänd och sprang lyckligt därifrån! :-)

Iqwell har hela stora familjen varit hos oss och ätit köttsoppa, för min kära mormor körde från Malå, smög sig in i vårat hus, kokade köttsoppa åt alla, och bjöd sedan in alla. Micke fick en liten chock då han kom hem från jobbet, då han hittade "mormor" vid spisen!! (tyckte kanske att jag hade åldrats lite fööör snabbt kanske...) hihi. Och köttsoppa...nja..det är väl inte nåt jag skulle stå å koka en tisdageftermiddag :-) Trevligt var det då!

Nu ska jag lägga mej och se kvällens inspelade Desperate Houswifes.
Znaaark och go´natt !

Inga kommentarer: