måndag, november 10, 2008

Riva riva riva

Någonting jag och min sambo har gemensamt är att vi tycker om att RIVA!
Alltså, inte att RIVAS, nej...det är väggar och inredning som ska ner. Det ger adrenalin. Det är KUL!
Tyvärr är vi inte lika snabba på att "Bygga upp" igen.

I juli ifjol satte vi ju in en balkongdörr i köket, och satte in ett extra fönster mellan den dörren och ett annat fönster.
I förra veckan slutförde vi arbetet. hahaha Typiskt oss...
Ja, det blev alltså insatt nya kanter runt dörren och sen även listor runt dörren + lite målarfärg. *wiiihoooo* va snabba vi ä!

Nästa projekt vi har (hmm...som vi då påbörjade FÖRRA sommaren), är att göra klart den "Nya" hallen.
Vi byggde ut huset med en större hall, och sen har vi som bara påbörjat andra saker....VI glömde visst göra klart hallen!
VI har sparat pengar till hallen, så det är egentligen bara att handla hem alla grejjor och sätta igång.
Men det är ett ganska stort projekt, och som ni vet så tar familjelivet typ 100% av energin och orken, så det blir sällan mycket gjort, när dom väl har lagt sig. Det är kanske inte heller så att vi sätter oss framför teven och slöar, nej, men det finns så mycket annat som man ska hinna med.

SÅ till något helt annat.
Idag har vi varit så jäkla trötta. Elvin kan knappt andas på natten, så man törs som inte sova, ifall han ska sluta andas. Sen så är Kelly förkyld så hon sov hos oss, och vaknade såklart varje gång Elvin skulle få mat. SÅ hon har också varit trött.
Så, man kan väl säga att jag och Micke har gått och skrattat hela dagen...mest åt varann!! hahaha En har snubblat, gått i ett skåp, sagt fel (typ; jag går och her bilen i ungen), och Kelly "råkade" rita sig med bläck på överläppen så hon såg ut som Hitler, och som ni vet ska man verka bestämd och säga: Nej man får inte måla sig sådär!...men vi kunde knappt hålla oss. Låg på golvet och tokskratta. Åsså börja hon skratta, så hon såg ännu roligare ut...och ja...magmusklerna har fått jobba.
Sen så har Kevin lärt sig flörta. Ja, han kallar det flörta. Och han är så gullig, för han tror han gör rätt.
Han styr ögonen så att dom nästan försvinner och bara ögonvitorna syns åsså blinkar han med ögonfransarna. Han är superkoncentrerad. Och gissa om man får skratta! Och då tycker han att han är så duktig så han gör det om och om igen! haha
Söta kidz!

Imorron har vi fullt upp.
Besiktning av bilen på morron, sen tänkte vi hälsa på barnens dagis så dom får visa upp lillebrorsan, sen ska vi och skriva på faderskapspapperen (och höra hur hon tjatar om att hon tycker att vi SKA GIFTA oss...Man kan ju bli less...), och sen får vi hembesök av barnmorskan (Micke tog emot samtalet och vet nog inte riktigt vem det är som kommer egentligen...hahaha).
Lät väl kanske inte så farligt, men när man har barn, så räcker det med en grejj inplanerad. That´s enough! :-)

Sen blir det lugnt resten av veckan. Inte en enda grejj inplanerad. *skönt*
Jag gjorde bort faktureringen och räkningarna på jobbet idag, vilket tog 1-2 timmar, så det är så skönt när allt är ur världen (för en stund!). Kelly följde mej och satt och målade med alla mina färgpennor och ritblock, så det var extra roligt idag.

Nu ska Elvin få lite käk i magen!
Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: