fredag, juni 27, 2008

Bilder, Bilder, Bilder.....


Här har vi Kevins födelsedagstårta. Nåja. En av dom.
Detta var dem utan ljus. Men fanken så god den var!
Receptet hittar ni på senaste ICA Buffé-tidningen, eller på nätet: www.ica.se och leta på Midsommartårta. Det fanns några stycken, men ta den senast inlagda.
Det är som en kladdkaka i botten, med krossad daim i. Själva "smeten" är jordgubbar, massor av grädde och en massa annat. Något omständig att baka - men helt klart värt det!


Kevin hugger in på sin tårtbit. Äntligen lite kladd!




Här har vi hon som bakar åt familjen.
Eller hur det nu var ???
Tror mest att degen slank ner i magen, för mindre blev den då- degen alltså! :-)
Vi bakade på Kevins födelsedag, både vetebullar och cocosbullar. Tog fanken hela dagen kändes det som. Blir länge till nästa gång.


Snacka om skööön soff-stil.
Kevin fick en alldeles egen tv-stol på sin födelsedag.
Men som ni ser är han redan van.... Magen halv-framme, sjunkit ner i "soffan" och helt avslappnad. Ja...konstigt vore det om han INTE blev en soffpotatis, med så mycket gener som han fick !! hahaha


Pappa och Kelly bygger ihop Kevins nya tramptraktor. Som ni ser verkar Kevin VÄLDIGT (??) intresserad av tramptraktorn....eller var det bollen ???
Kelly är mekaren i huset kan jag lova. Började ju bygga ihop en Bobby Car på Barnens hus, sist jag och hon var där...ehe...Snacka om en som blev sur när hon inte fick bygga klart! ha ha


Kevins söta kusiner, Alex och Kasper, kom ju såklart och hälsa på. Just här ligger dom och tränar som värst. Inga bullar här inte ;-)


Här har vi två vattendjur. Skulle nog kunna bada dygnet runt tror jag. Men Kevin har en förmåga att sitta i vattnet ena minuten, och leka i sandlådan andra minuten. Ni fattar va? Blir inte så mysigt i badet..... hahaha
Poolen dom badar i, va den jag köpte då jag va i stan och shoppa...liiite bättre än badbaljan eller?


Här har vi våran nya husfärg.
Den blev en aning mörkare än fjolårets. Men riktigt nöjda blev vi då, trots att vi lite impulsivt bytte färg då vi körde till Lycksele för att köpa den "gamla" färgen till sista varvet av toppmålningen. hihi
Ni behöver inte klaga på taket. Det sköter jag så bra själv ;-)
Nytt tak blir det till våren....bara att vänta!


Ikväll blev det myspys med barnen. Vi passar ju på då pappa är borta.hehe
Kelly älskar popcorn (preciiis som farsan sin!), så ibland kommer mormor med färdigpoppade popcorn i en påse, som vi brukar ge hon ur lite då och då. Hon är inte direkt en godis-eller-glassfantast, tycker nog helst om popcorn...som tur är!

Inga kommentarer: