söndag, juni 29, 2008

Kelly snart i Norge !

Imorse fick jag sova till 10. jag känner mej så OTROLIGT trött nu för tiden!
Då jag var hos barnmorskan i torsdags, konstaterade hon att jag hade alldeles för lågt järn-värde, och det kan ju bero på det (eller att vi är vakna till efter 2:00 om nätterna....hhmm...).
jag har inhandlat STORA järn-tabletter nu, och känner mej faktiskt bättre, men jag är HELT SLUT i kroppen alltså! En sån här..matt känsla...eller kanske gå jämföra med BAKIS-känslan !!! (fy faaan) Inget man längtar efter....

Pappa ringde till Micke medans jag sov, och sa att han gatt köra ett Norge-lass idag. Jaha....Det var den semestern....
För att ha lite roligare och lite mer underhållning och därmed lite mer problem på vägen, tog han med sig Kellygumman. hihi Hon är SÅ kär i pappsen nu att det går inte att beskriva! Direkt han lämnar samma rum som hon, börjar hon grina och skrika efter PAPPAAAAAA !!!!
SÅ, han valde att ta med henne.
Fick ett mms där hon sitter i sin bilstol fastspänd på passagerar-sätet och äter en varmkorv, som dom köpt på en mack i Åre.
Blir lite avis då jag ser hur mysigt dom har det !
Dom ska hinna till Norge ikväll (framme där ev. vid 23-24 tiden) sen ska dom sova i lastbilen till imorron. Lasta 7:00 och på ett till ställe efter det, och sen bär det av hem igen!
Kelly hade med sig en hel väska med leksaker, och jag packade 3 påsar MED FIKA (korv, fullkornskex, frukt, barngröt, välling, popcorn, varmt vatten i en termos till vällingen, saft-flaska, vattenflaska, efterrätts-burkar till Kelly, mackor med smör, ost, skinka och grönt på, en pix-ask och annat smått och gott!) Dom lär då INTE svälta ihjäl! hahaha Kom hem och ha gått upp 2 kilo.... :-)

SJälv har jag haft säsongens sista GI-träff. Känns skit-trist att lämna dom så fort! Den andra kursen jag hade var ju en 12-veckorskurs, fast det blev en 24-veckors kurs, och nu bara 6! *snyft*
Men det har verkligen gått SUPERBRA för dom alla, och jag hejjar ju såklart på dem även om jag inte ha kurs! HEJJA HEJJA HEJJA !
Bjöd på lite bär (blåbär, jordgubbar och hallon) med riven vitchoklad och rostad kokos till. Värmde det i micron och det blev supergott "kvällsfika!"

Kevin somna som en stock då jag kom hem (han fick va hos Dick och Lina, tillsammans med Kim, Sebbe, Alex och min kusin Adam och Kicki då jag hade kurs), så nu funderar jag på att gå ut och måla det vita på dörrarna klart, och sedan ordna upp alla kurspapper. Det har "råkat" bli en enda röra, då jag haft igång 3 olika kurser vid ett tillfälle, och papperen bara åkte runt runt och kors och tvärs.
Nu ska de in där de ska va, varje träff i var sin plastficka! Låter som ett enkelt jobb, men DET ÄR DET INTE !!! Tror hellre jag BARA målar fuse-dörrarna!! hahahaha

Nä, tummen ur - Vi hörs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt att Kelly fick följa pappsen i trucken. Ella har fått följa mig i lastbilen oxå när jag kört lite extra nu. Tror bara inte hon uppskattar det lika mycket som Kelly, hon är ju trots allt bara 5 månader än =) Grattis till nybebben i magen.Kramar Annica

P@rtyplupp sa...

Men heeeej gumman! Vad roligt att höra av dej! Det var längesen!! Hur är det med er då?! Full rulle förstår jag... Ja herregud, 5 månader! Tiden går så jäkla fort! Kändes som NYSS du fick juh !
Ja, som morfar säger; Det ska läras i tid! hehe Vi kanske få ena fordons-brudar vi ;-)
Micke hade alltid Kelly i bärselen då han skulle skotta med traktorn, då hon var liten. Kanske färför hon är så intresserad?
Hoppas att allt går bra för er, med lilltjoppan, huset och hästarna (om dom är kvar på gården?) !! Hälsa!! Kraaaam Bea