torsdag, maj 29, 2008

En värdefull dag

Alla dagar är såklart värdefull, men igår var det fantastiskt värdefullt ;-)

Jag och älsklingen gick runt på stan, i lugn och ro, handlade lite nödvändiga saker (bland annat en ny bilbarnstol åt Kelly), åsså åt vi lunch på Tatung; lunchbuffé ! *proppmätt*
Middagen åt vi där också (hihi), men då blev det plankstek och efterrätt! Och jag tror det var bästa gången hittills... Vi satt och åt i typ 2 timmar (alltså tog det lugnt, vi ÅT inte i 2 timmar!) och det var så jäkla skönt! Man hann ju faktiskt prata med varann !! hahaha (inte vanligt!)
Bion började 21:15, så det fanns som inget annat att göra, än att äta i lugn och ro ;-)
Vi såg: "what happens in Vegas" (med ´bland annat Cameron Diaz), och jag säger då det; EN SKITBRA FILM!! Skrattade hur mycket som helst!
Det känns ändå viktigt att bion man ser, på en sån här härlig dag, är bra för att hela dagen ska få en bra avslutning! Som tur var, fick vi en härlig avslutning!

När vi kom hem, vid 24-tiden, satt Kim, Sebbe och min kusin Tina (som för övrigt just tagit körkortet - GRATTIS TINA!) uppe och väntade på oss. Alex sov.
Det hade gått bra med barnen, och dom som så sött då vi kom hem :)
Dessutom hade syrran varit så snäll och stökat bort från köksbänken - den blänkte! (ännu mer ovanligt!) haha

Ja, den här dagen lär vi minnas hur länge som helst!
Vi fick ny energi, fick tid för oss själva att "hinna ikapp" varann igen, och det var så otroligt fantastiskt skönt att ha en "egen dag" att ni förstår inte! (haha verkar helknasigt, men det är så sant!). Det var värt hur mycket som helst!
Tack Kim & Sebbe!

Ps. Micke önskar sig en likadan dag då han fyller år ;-) hihi

Inga kommentarer: