tisdag, juli 10, 2007

Pinkpölar och annat tjafs


Idag började Micke om att jobba, efter 10 dagars pappa-ledigt!Det kändes lite…eller MYCKET…gruvsamt då vi just kommit hem från BB, och jag tänkte på denna dag! Det kändes som PANIK!Men sen man lärt ”känna” lillgossen och hans rutiner känns det mer lugnt….Som tur är har man ju redan rutiner på Kelly, så bara man håller dom flyter nog dagen på som den ska! Kevin sover så himla mycket nu i början, så man hinner ju som vänja sig!Inatt sov han bra åxå… åt 23:00 och sov till 6:30. Han sov på Mickes mage hela natten, så jag antar att han vakna då Micke skulle upp på jobbet! Som tur är somnar han ju om direkt han fått i sig sin mat, så då får man sova lite till! Kelly vakna 9:10 imorse.Kevin äten sen var 3:e timme hela dagen….ibland kan det gå längre, men då brukar jag väcka han och byta på han så vill han ha mat… Jag tänker att han hellre få äta ofta på dagtid, så sover han bättre nattetid! Det funkar då hittills….. Hoppas bara det håller i sig!
*
*
Idag åkte SISTA valpen: Tingeling! Dom kom från Luleå och hämtade henne. SNYFT!Gud vad lugnt och tyst det kommer att bli här! Och tänk: slippa gå i alla pinkpölar på golvet! Gick i en imorse, under en liten kaos-period med ungarna…hhmm….
..........................
Både Kelly och Kevin hade brumma i brallan, jag bytte först på Kevin, han pinka sig i ansiktet (man är inte van lill-slangen som åker runt som en propell direkt blöjjan åkt av!!), så han fick bada, Kelly stod å grina, telefonen ringde samtidigt, bytte på Kelly, blöjjan ”SPLATCH” ner på golvet me bajset neråt, Kelly snurra på sig, mamma stressad, bada Kelly sen, hon halka i badkaret och slog huvve litegrann, bada vidare, telefonen ringde, sprang och hämta telefon, klev i pinkpölen och såg en liten bajshög bredvid....det var valpköparna som ringde,dom var snart här….stress..stress..stress !!!!!
*
Nu sover bäggetvå, valpen har åkt, och lugnet har lagt sig!
Inte ett ljud hemma……Nu känns det skönt! *varva neeeeer*
*
Nu kan vi äntligen stöka bort valplådan, alla valpgrejjer, diska bort, dammsuga, skura, och få lite rent här hemma! När valparna sprungit omkring lösa senaste dagarna måste man gå inne me foppa-tofflor…det är ett lager grus vars än man går på golvet!Och tänk, nu behöv vi inte ge valparna mat klockan 7:00, 11:00, 15:00 och 19:00…. Fatta vad ledig tid vi får !! ;-)
*
*
Iqwell kanske vi åker till Arvidsjaur.Vi har bokat en kyl/frys med ismaskin och en ny spis med häll. De hade ju öppningserbjudande i helgen som var, till jättebra priser, så vi passa på att köpa det nu. Vi har tänkt köpa nytt sen vi flytta hit, det stod typ nästan först på listan…men det har som halkat ner ju mer tiden har gått, det är ju så himla dyyyrt!! Men nu va´re toppenpriser så då passa vi på!
*
*
Annat viktigt....Tycker att min vänner ska ta och starta en blogg så man kan läsa om deras intressanta liv! (ja..tydligen behöver man inte ens ha ett intressant liv för att få skriva här...hihih)Jag känner att det är inte alltid man hinner ringa till sina vänner...typ aldrig! Men man vill ju ändå veta vad som händer i deras liv!! Man vill ju som ändå hålla sig uppdaterad och "vara med" i deras liv...även om tiden inte räcker till!!
Så polare: Gör en blogg!!
Och du Carro: Glöm inte att offentlig-göra den !! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gah Bea det var inte igår! Gratulerar till den nye familjemedlemmen :) Bra intiativ du tog med mejlet så jag har skickat min adress till alla nu. Så vi kan läsa varandras svammel ;)Ta hand om er och sluta göra sådana där läskiga bilder, de såg ju PRECIS ut som ni hahah

P@rtyplupp sa...

Tackar så mycket! :-)
Ja, jag tänkte till lite grann !! hahaha Det är ju på tiin man använd hjärnan! ;-)
Vi hörs! Ha´re bra !