måndag, oktober 22, 2007

Jag längtar HEM !!

Ja..det är ju som vanligt:
Borta bra men hemma bäst!!
Eller hur ??
Det är SÅ fruktansvärt roligt att åka bort, göra nåt nytt, träffa nya människor, se nya platser, ja....bara göra nåt annat för en stund.
Och det är SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT att komma hem! Hem till rutinerna, hem till familjen, hem till sina grejjer, hem till...lugnet!!
Man uppskattar allt där hemma mycket mer, då man varit borta ett tag.
Jag tycker att alla nån gång då och då ska åka bort, iallafall någon dag, för att ladda batterierna och hinna längta hem. Nyttigt för själen, nyttigt för människan.
*
Nu har jag checkat ut från hotellrummet.
Det blev lite bråttom imorse, då jag vaknade imorse: 9.45. Gnuggade ögonen typ 30 sekunder för att kunna se vad klockan var. OJ! En kvart kvar innan frukosten stänger !! SHIT POMMFRITT!!!
Tvär-klädde mej och sprang ner till frukosten (åkäj- tog hissen hahahah), snörde i mej 2 ägg, lite kalkonkött, kaffe med grädde, vatten, massor av paprika, tomat och gurka, och lite keso. Och jo...färskost !!! *mmmm*
När jag satt där och fika insåg jag att, medans jag höll på att vakna typ, det sprang omkring en väldans massa killar i Adidas-overaller överallt.
Jo..det var ju fotbollslaget IFK Göteborg såklart. *pling* så var jag vaken!! hehehehe Dom har tydligen en match här idag.
Men inga andra kändisar såg jag. Eller förresten, jag varken letade eller vet vem minsta lilla kändis är, så...hahaha...jag kanske satt bredvid nån utan min vetskap! SÅ smart är jag!
Som en gång då jag jobbade på Scandic i Skellefteå....
Jag och en annan tjej skulle bära upp frukost åt en som bett om det till rummet.
En kvinna öppnade dörren, tog fikat, vi fick dricks och vi gick ner. Den andra tjejen sa: GUd vad liten Lill-Babs är! Jag: ÄR hon? Vart är hon ?? (kikar runt i restaurangen).
Hon: Men hallå....det var ju hon som fick fikat på rummet !!!
*no comments*
Jag tänker nog inte på det, men jag är verkligen så att jag behandlar alla människor lika, oavsett hur känd eller mobbad nån är. EN kändis för mej är nog ingen kändis, utan en helt vanlig människa - precis som vi andra!
Samma dag satt "Bamses"- röst och åt lunch i restaurangen. Jag kunde verkligen inte komma på vems röst det var, förrän min faster berättade. DÅ klickade det! hahahaha
Så gå´re!
*
Nu ska jag gå en sista sväng på stan, sen tar jag X2000 till Arlanda vid 13:05, och sen lyfter planet HEM (!!!!!) klockan 15:10. Älsklingen och barnen väntar på flygplatsen, och det ska bli SÅÅÅÅÅ HÄRLIGT att se dom underbara älsklingarna igen!!!
Tur förresten att man kan skicka bilder mellan mobilerna.
Fick ett foto igårmorse, på Micke, Kelly och Kevin, där det stod: Här är vi, men det fattas en! Längtar till dej! Puss puss!
Tror ni man kan hålla tillbaka tårarna då...?? usch....vad jobbigt.
Men SNART är jag hemma!!
*
Som sagt...bilder kommer senare.
Nu ska jag he mej ut på stan och se om jag kan impuls-köpa nåt!! (Det borde inte vara så svårt!!) hihihi
Baj baj !! /Belinda

Inga kommentarer: