lördag, oktober 27, 2007

Öroninflammation

Min lillgrabb har fått öroninflammation, upptäcktes det idag.
Och han som inte ens har klagat nåt.... Han är ju för go´!!
Jo det var såhär...
Natten till idag fick ingen i detta hus så mycket sömn. Barnen är täta i näsan så dom vaknar stup i kvarten för att dom får lite luft. Själv så har man svårt att sova då man vet att dom är lite täta i näsan...för TÄNK om dom inte kan andas ??? *orolig*
Så imorse bestämde vi att vi skulle köra till skellefteå på akuten och kolla upp dom, så att dom inte har fått lunginflammation eller nåt...de har ju som gått och varit sjuka så länge nu.
Näpp inget. Förutom att Kevve har öroninflammation i höger öra då. (!!)
Och han har inte ens gnällt nåt. Stackars lillkillen. *mammas hjärta blöder*
Jaja...så nu får han gå på en pencillin-kur i 5 dagar, trots att han egentligen är för liten för det. Dom ska tydligen vara minst 6 månader för att få pencillin, men vad ska man göra ???
Hoppas iallafall att han blir bättre..... *
Igår blev det lite pyssel här hemma.
Jag tog fram papper och sax, och gjorde 3 stycken Halloween-lyktor för att göra lite fredags-mys. Och OJ så härligt mysigt det blev. Så där låg vi och myste i soffan, åt lite varma bär, och såg Criminal Minds, med tända ljus (och JÄTTEFINA lyktor hehe) som lyste på bordet. Värsta mys-stämningen. DÅ kan man säga att man laddar batterierna... ;-)
Det kommer såklart bilder på dom åxå.
Men nu ska jag kolla hur mitt hår blev...mamma har färgat det svart. *gaaaa*
Och det blev över lite färg, så Micke fick lite färg i sitt också - i förebyggande för de gråa som snart ska (väl??) dyka upp !! ha ha ha

Inga kommentarer: