söndag, oktober 14, 2007

Välkommen in !

Nu ska vi ta och beställa våran nya ytterdörr.
Vi har funderat läääänge och väl på dörr-valet, och det blev tillslut den på bilden....tråkigt nog.
Det började för 2 år sedan då vi planerade att bygga ett eget hus. Första kravet var egentligen en pardörr. Skitsnyggt. Men också skitdyrt!
Hur som helst - skit i det! tänkte vi - det är värt det!
Ja, nu ska vi alltså sätta in en ny dörr, och vi har kollat på måååånga olika pardörrar. Tillslut kom vi fram till att, pardörrar blir egenligen lite bökigare för oss med barnvagnar till höger och vänster! Speciellt då tvillingvagnen ska ut och in.... Då måste man öppna bägge dörrarna för att ta sig in, och ut, vilket kan bli liiite jobbigt i längden. Dessutom har vi våra KÄRA småvovvar som vi lärt att dom ska krafsa på dörren då dom vill ut. *jäääättesmart* NOT! Dörrarna blir så fruktansvärt fula efter ett tag...så vi tänkte om... Vi köper en billig och fin ytterdörr, så kan vi byta ut den då den är jätteful. Pardörrar, som även är fruktansvärt mycket dyrare, kanske man inte byter ut så ofta ?? Eller ? Ja...det blir då den här iallafall, och valet känns väl sådär...ja...okej.
Då vovvarna lämnat jordelivet, får vi väl såga upp ett större hål och sätta in pardörrar - för det skulle bli så jäääkla snyggt !!! Men det är ju förhoppningsvis mååånga år dit!

2 kommentarer:

Izora sa...

Den där dörren var väl himla snygg!?! Men förstår att det känns knasigt då ni haft en annan mental bild av hur den skulle se ut. Vet oxå hur det är med hundar som krafsar på dörren. E int roligt!!

P@rtyplupp sa...

nae.....
skulle nog ha lärt dom att själva öppna dörren och gå ut å pinka istället... Skulle va nåt ! ;-)