måndag, november 19, 2007

Telefonkö hit - Telefonkö dit

Idag har det mest handlat om jobb.
Nä, inte då barnen har varit vakna - för då är det absolut omöjligt.
Men som tur var somnade bägge barnen 12:00 och sov till 15:00, bägge två.
Så jag fick 3 timmars jobb i lugn och ro...
*
Det har blivit några telefonköer kan jag lova... Allt som ska fixas, ringas om, bekräftas, avbokas, bokas, beställas, öppna företagskonto, registrera ett firmanamn, göra skattedeklarationer, göra lönerna, bokföring, marknadsföring,....*andas* Ni vet - sånt här...boring.
Som tur var har vi högtalarfunktion på telefonen, så den har fått ligga och vänta på min tur i kön, och jag har då hunnit så mycket mer under tiden!
*
Ikväll ska jag göra klart mina broschyrer, så att jag kan ta min lång-långa promenad imorron på dagen, och dela ut dem i brevlådorna runt om i Norsjö. *hääärligt*
Ska också fixa annonsen i Norran ikväll, och affischerna som ska upp lite här och var.
Nu är lokalen stenbokad på måndagar klockan 19:00, med start 3:e December.
Tyvärr så är lokalen bokad måndagen efter det (den 10:e) och jag måste hitta en annan lokal för just den dagen-.... Jag hoppas på att få det gjort imorron.
Nu har jag också beställt Tanita-vågen, och jag kan knappt bärga mej tills jag fått den!
Det är en liten "specialare!", där man både håller i ett par handtag och står på en våg. Den mäter då kroppsfett och muskler och skellettet genom HELA kroppen, istället för bara från ett ben till det andra, eller från en hand till den andra, som de andra tanita vågarna gör. *lyx* hahaha
Ska bli kul att se hur precis den är.
NÄ här kan jag ju inte "fastna!" - dax att jobba!

Inga kommentarer: