tisdag, december 25, 2007

Blogg-semester

Ja, nu tar Partyplupp lite blogg-semester....
Kan ju behövas tycker ni kanske ?? Men den är lite påtvingad måste jag ju erkänna....

Vi drar till Tärnaby-fjällen och softar under en veckas tid!!! Micke´s mamma och hennes man rår om stugan i Tärna och vi brukar vara där och slappa några gånger per år! Så fantastiskt skönt alltså!!

Och stuga och stuga....hmm...man kan kalla det näst intill ett litet hus egentligen, med stort tv-rum, litet kök och matgrupp, 2 små rum med våningssängar och ett stort sovrum med en dubbelsäng, en liten toa, och ytterligare ett rum med dusch och bastu, i storstugan.
I lillstugan just bredvid finns det ett sovrum med två sängar och tv, och en lite större toa med dusch.
Mittemot den stugan står den nybyggda relax-stugan; där det är en nya större bastu (ved-eldad !!!) och ett litet rum med relax-möbler.
När man kommer dit är det VILA som gäller!!
Återhämtning. Hinna ikapp sig själv. Mys. Lugn och ro. Stressfritt.
Vi spelar spel, ser filmer/tv, läser tidningar/böcker, går promenader, åker och handlar i Hemavan eller Tärna, ibland händer det att grabbarna hyr skidutrustning och åker slalom - eller ja...ofrivillig störtlopp kanske ??? hihihih....mm.
Vi ska även hinna köra över till Norge hade vi tänkt; Mo i Rana, och shoppa lite!!
Bada i Hemavan ska vi åxå göra - det brukar barna uppskatta! Tokvarmt i vattnet brukar dom ha, och en bubbelpool, bastu, klättervägg i vattnet (för dom vuxna ??) och en liten rutschelkana. Perfekt för familjen.

Det blir jag och Micke och våra kiddos som åker, tillsammans med lillebror Dick, Lina och Angelica, och lillasyster Kim och Sebbe, och lillalillasyster Cindy.
Sen så ska ju förståss alla vovvar med åxå !! hahaha Quattro, Bambi, Pepsi och Troja. Fullt hus direkt!! ;-)

SOm tur är så bor det en barnmorska just ovanför våran stuga, så ifall Kimsan eller Lina skulle bestämma sig för att börja föda, så står hon redo !! ;-)
Förhoppningsvis stänger dom igen till efter nyårsafton !! ??

Ska lägga in lite bilder på alla julklappar som delades ut åxå...
Helt magiskt mycket klappar!! Man kan tro att vi hade en liten tävling om vem som kunde köpa mest klappar !!!...*hua* va penninga !!!

Ha en trevlig blogg-semester från Partyplupp!!

Ha´re så bra !! Kram Bea

Inga kommentarer: