onsdag, december 19, 2007

Mysiga tider

Ja, man kan inte annat än tycka att det är ju för underbar årstid just nu!
Okej, något deprimerande om man är på det humöret, kanske?
Men gud så mysigt!
Mörkt ute, julbelysning i allas fönster, tända ljus och mysiga lyktor inomhus. Varmt i huset (om man eldar förståss!!) och mysigt under filten.
Varma bär med kokos på är inte helt fel som kvällsfika.
Har just gjort nya lyktor att ställa fram. Själva glasen kommer från IKEA, och sen har jag köpt klister-tyget på Panduro, och klippt ut snöfigurerna.


En morron då jag steg upp var det tänt i slalombacken, som ligger mindre än 1km bortanför oss fågelvägen. Visst ser det mysigt ut ?

Och mycket snö var det på bilden åxå.
Nu har snart all snö tinat bort, vi har haft ca +2*C till +5*C varmt hela veckan. PRECIS som Partyplupp vill ha det !! Varmt och skönt, bra väder - solen kikar faktiskt fram några minuter per dag nu, och lagomt med snö så att vi får det ljust och fint!

Nä, nu ska jag ta och äta lite mer av min nyttiga GI frukost (den kommer att vara SLUT INNAN FRUKOSTEN !!!) och sen blir det mera jobb! Måste planera och förbereda kurserna som kommer igång efter jul.....

GOD JUL PÅ ER!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Nej, det är INTE mysigt när det är 5 plusgrader, svinhalkigt, all snö har rasat från taken, träden är fula och nakna och det är snart JUL....ingen julstämning här inte! På vintern ska de va minusgrader i alla fall!

Hanna sa...

Glömde ju... GOD JUL till er också såklart!

P@rtyplupp sa...

jaja...det där med svinhalkigt är ju aldrig välkommet, det blir SÅ mycket svårare att motionera ute då! ;-) Och att snön har rasat från taket, inte heller så kul när man har ett rostigt gammalt tak som man helst vill gömma! (vi hann tyvärr inte lägga nytt tak innan vinter, så det får bli till våren!) träden är fula och nakna...ja,,håller med. NYSS var det skitfint ute, allt hade ett tunt snötäcke, bra väder och härligt ute. Nu blev det värre. *suck* Vilken trist julstämning man får utan SNÖ!
Inga minusgrader tack!! Det klarar vi oss utan...men gärna bara pluss 1 eller 2 grader!!
God jul på er me !!