söndag, december 16, 2007

Familje-lördag och storstädning

Imorse blev det en joggingrunda på 1 timme me Quattro.
*skönt* Härligt väder och pigga ben! ;-)
Sen blev det en kalasgod frukost...Det är så HIMLA gott efter en morronaktivitet!!!!
Efter det möblerade vi om i Kellys rum, och det var skönt att få städa i rodning lite. Dessutom har vi rensat i hennes byråer - som krympte från 2 till 1 byrå! Sedär!! Alla kläder upp till storlek 74/80 har vi helt plockat bort,..lillgrabben växer så det knakar !!!

Efter lunch for vi och badade på simhallen. Så bra... Då fick man då skrubba upp sig inför jul !! hahaha
Kan ni fatta ?? BARA 8 dagar kvar till JULAFTON !!! Helt otroligt!
Och lillKevin som fyller 6 månader på julda´n!! Tiden går lite för fort just nu... *lägger in bromsen och hoppas på det bästa*

Efter 16-tiden fick barnen vara och leka hos mormor och moster Cindy till 20:00. Vi tyckte att det va dax att rensa upp i källaren, allt som inte används kastas och alla lådor och skrymslen ska städas upp! Det är som skönt att få organiserat, så slipper man ha oreda-känslan hängande över sig! Vi har inte hunnit allt än, men det blir ikväll/inatt, och sen hade vi tänkt att rensa även på övervåningen.
Nån galen (??) Beatuff har varit där uppe och snört lådor hej vilt omkring sig för att leta åt de rätta julpyntet...hhmm... Ser ut som om 2:a världskriget skedde på våran vinda... *suck*
Men SEN blir det skönt! Allt är städat, rensat och i ordning !!

Ibland måste man ha rensar-dagar! Allt ska rensas och gå´s igenom. Sen blir det kökets tur och sen ska väl sommarkläderna åxå åka bort (det är på tiden kanske ??)haha Det hinner väl bli sommar igen innan jag hunnit med garderoberna ??

Nä, nu ska vi fortsätta städa... *jippi-kay-jey*

2 kommentarer:

Hanna sa...

Visst är det härligt när man gjort ett jätteryck o rensat lite.. :)

P@rtyplupp sa...

ja shit va allt känns genast mycket lättare!!
Hoppas man kan vara bättre på att sortera eftersom hädanefter!