söndag, februari 17, 2008

Gårdagens fest

Det var jättetrevligt att va på Risliamatörerna igår.

Först träffades vi hos min mamma och pappa vid 15-tiden.
Där var förfesten i full gång! hihi
Med 29 bokade platser på Revyn, så förstår ni att det var ett härligt hålligång!

Vi hade med oss bägge barnen, vilket i slutändan inte var så smart ändå.
Ja, det var ju inget problem direkt, men nog hade det varit trevligt att "bara" vara Micke och Bea som är ute på festligheter, istället för mamma och pappa !?
Man kan som ändå inte riktigt slappna av och njuta av tillstänningen...
NOg för att Kevin sov otroligt bra i "0"-ljudet (ett positivt oljud!), men han vaknade till när det kom kraftiga applåder, vilket vill säga: jämt och ständigt!
Men inte ett endaste knyst hörde vi av han under hela kvällen! Han är helt otrolig, grabben! Han är så otroligt snäll, så ibland undrar man om han är riktigt riktig ?? REnt seriöst, man blir ju lite orolig när grabben inte ens grinar till då han är hungrig. Nä han börjar veva litegrann med armarna och "ser" lite hungrig ut. Men hallå, han kan äta vad som helst när som helst, så det gäller att hålla koll på mattiderna !!

Kelly hade roligt hon med. satt hos mormor ibland, morfar ibland, pappa ibland, mamma ibland...hos nån annan ibland. Ja, hon är ju inte heller noga med främlingar.
Hon blev däremot övertrött i slutet, så hon sprang omkring i sömn tror jag. Irrade omkring, och man kunde tro att hon smuttat ur "flaskan" för inte var det den raka linjen int..... hahahaha Men go och glad ändå, som tur var!

VI for hem just efter 22-tiden, då revyn var slut.
När vi kom hem somnade barnen handlöst, och vi satte oss och såg kvällens inspelade Melodifestival deltävling.
Efter det såg vi CSI Miami, också inspelat från kvällen.
Men guuud vad trötta vi var sen!! Micke såg nog inte ens CSI... haha

EN lång dag, men en jäkligt kul sån!

Viktigt vetande: igår blev det exakt 4 veckor kvar till Thailands-resan!!
Jag gruvar mej lite nu... Det är MYCKET som ska hinnas göra innan vi lyfter! Först och främst fixa allt till själva resan, sen ska jag göra klart kampanjer, nya kurser, ordna lokaler i skellefteå osv. för tiden då jag kommer hem och startar upp igen! suck.... Vet inte om jag kommer att hinna med allt ???

Nu ska jag se hur det går för Micke att riva väggen i köket.... *gaaahh*

Inga kommentarer: