tisdag, februari 12, 2008

Tjejsnack

Kom just hem från en trevlig kväll med (halva) tjejgänget.
Marran hade gjort såååå gott GI-fika, och typiskt....jag som inte skulle proppa i mej nåt mer idag hade jag tänkt! Jo tjena! Jag proppa ju i mej mest av alla!! *suck*
Gott var det då, och jag väntar bara på receptet på den skitgoda kladdkakan! Den vart perfa!

Vi såg en gäng med efterlängtade Thailand-bilder, faaanken va sugen jag blev!! Och snart är det dax !! Bara 32 dagar kvar-----nedräkning !
Fick såklart skitbra tips av Marran, om väskor, kläder, restips mm. Jag vill åka NUUUU!!!!
Har verkligen funderat stenhårt på att låta dom sy upp var sin kostym till jag och Micke, och någon skjorta till. Inte så dyrt, men heller så värt! Fatta bara ta på sig kläder som är sydda efter en själv! Det gäller bara att man håller formen....*host*

Vi bestämde oss under kvällens gång att vi skulle träffas på söndag-morron och gå Storli-rundan, en runda på ca 12-14 km. Vi träffas 10:30 och traskar iväg.
Sen ska vi ju till en kompis och hälsa på hennes lilla gosse som kommit till världen, och efter det ska jag ju jobba; har GI kurs mellan 17:30-19:00.
Klockan 20:00 är det innebandy träning, men vi får se hur mycket jag pallar med egentligen....Eller hur länge Micke pallar att vara ensam hemma med barnen !! hahaha

Men jag ska då för guds skull inte klaga på älsklingen...
Ikväll när jag kom hem (22:15) hade han: Städat alla rum, stökat bort i köket så det var typ...kliniskt. (jaha, har vi en ek-bänk??fyndigt!), strukit 16 panel-gardiner och hängt upp i tv-rummet och tvättat. Sådär ja. Tror till och med att han skulle klara av att vara hemmafru bättre än vad jag nånsin kommer att bli....*suck*
Däremot hade han hängt upp panelerna FEL (bredvid varann) (ursäkta; vart är fönstret??) så vi var tvungna att ta ner alltihopa igen, dra ut alla paneler, sätta upp de främre på stängerna, och sen de bakre panelerna (till 4 fönster) på sånna här panel-stänger. Typ mitt i natta!! hahahaha Ska det va perfekt så ska de!! ;-)

*
Jo, idag har jag ju faktiskt varit lite hemmafru faktiskt.... Jag har bakat hela dagen känns det som....fast det blev väl mer ÄTANDET som skedde hela dagen. Jag brukar inte alls ha problem med att stoppa mat i munnen, sånt som jag håller på att laga, men när jag lagar GI-gott, ja då slinker det ner en och annan smakbit.
Idag blev det en GI cheescake, cheesecakemuffins och GI glass (skitgod!!!). Ja, men tur att man kan hålla sig ifrån allt det där goda... Inte så värt egentligen att göra sånt när man inte väntar främmän....man går och äter ur det tills det är slut! Vad hände egentligen ? Vart tog det vägen??
Ja, inte så konstigt att jag fick värsta ballong-magen efter det....*blää*

Ja imorron då?
Min gigantiska plan är ju att:
1. stiga upp. Väcka barnen 8:30
2. Cykla till Norsjö vid 9:00
3. Bada på babybad en timme
4. Cykla hem
5. Lägga barnen. Duscha ifred (ännu en gång!)
6. Njuta av livet. Betyder förmodligen choklad eller nåt sånt....hahahaha
Sen blir det lugnt tror jag. "Lill-lördag" ska man koppla av, känna lugnet, njuta av livet...inte göra nåt "väsut". Bara vara,typ. Låter ju grymt härligt.
Förmodligen blir hela eftermiddagen präglad av storstädning (som alla andra dagar), underhålla barnen, laga middag till gubben så att den är på pricken klar när han kommit hem från jobbet, cyklandes och svettig, och sen ännu mer städ och lek. Jag måste faktiskt erkänna att jag är enormt impornerad av Micke! Han cyklar till jobbet och hem varje dag. Det är 6 km enkel väg. Han stiger upp 5:50, och cyklar iväg 6:30. Han äter dinkelgrötn på morron med bär och mjölk, han släpper ut hundarna och ger dom mat. Sen sticker han. När han slutar jobbet cyklar han hem, på 14 minuter dessutom!! Snacka om starkt jobbat!
Värsta miljöfamiljen !!! hahahaha Skippa bilen - Cykeln får milen!!!
åkäj jag vet, den var dålig.

NÄ, nu börjar jag tappa fokus, klockan börjar närma sig tolv-slaget och det börjar bli dags att krypa i lådan. Ska bara plocka fram alla badgrejjor till imorron....
(Är jääävlig lessen över att vi tappat bort Kellys fina baddräkt på badet förr-förra onsdagen...jävla skit....den som var så sööööt!)
Hoppas att nån har hittat den, kanske nån som tagit fel ??? *hoppas*

Go natt på er!

Inga kommentarer: