onsdag, januari 30, 2008

Det ser ljust ut!

jajjamänsan!!
Vilket underbart väder vi haft senaste dagarna !!
Känns nästan som om det vore PÅSK !! Asså, det är så himla mysigt att få in påsk-känslan redan NU!!!
Plussgrader ute (imorse var det minus 6 och nu är det pluss 3grader ute), solen lyser som aldrig förre, och dessutom har den stannat uppe lite längre nu för tiden! Visst är det härligt!
Man blir så glad!! Går omkring och visslar som ett tok. SKa väl tillägga att jag inte kan vissla, så nej, det låter INTE ALLS BRA!! hihi

Imorse ställde jag faktiskt väckarn på 7:45. OCH STEG UPP!! *what the heeelll???*
JO, jag hade BESTÄMT mej för att jag ska börja cykla till badet med barnen på onsdagmorronar, så jag blir tvungen att väcka mej själv, Kevin och Kelly om vi ska hinna dit överhuvudtaget!
Det gick skitbra imorse, inte ett gnäll (som igår då helvetet var lös!!)!! Kelly har nämligen fått för sig att INGEN får klä henne, eller KLÄ AV. HOn blir rasatokig! Och hon är ju inte kingen på att klä sig själv heller, och hur ofta har man tid att vänta på att ungen ska klä sig?? Ungefär aldrig... Isånnafall måste man säga till redan 4 timmar i förväg om hon ska va klar i tid..... Lite jobbigt faktiskt att hon börjar tjorva nu. Vi har egentligen aldrig haft problem med Kelly, men nu är det tydligen en ny fas; FÖrsök gå föräldrarna på nerverna och se vad som händer! :-)

Cyklingen gick bra, badet gick bra, och cyklingen hem....usch vad jobbigt! Man blir ju så TRÖTT efter att ha badat i 32-gradigt vatten. Inte så sugen på att cykla hem faktiskt, men det gick superbra det me!
Hem och lägga Kevin, busa med Kelly, ge hon mat, och nu har hon stupat i säng åxå!
Då ska jag passa på att jobba..har EN HEL DEL ogjort!
Satt uppe till 1 igår och jobbade....

Jag börjar nämligen en ny GI-kurs på söndag, och mitt material är INTE klart! Ska göra ett eget kursblock, med kost- och träningsinformation, beteendeförändring, recept, menyer, inköpslistor, och såklart; baserat på GI-metoden! ;-) Jag har ju köpt en ny maskin som gör spiral hål i A4-sidor, och som sedan sätter dit spiraler i sidan. Blir riktigt snyggt tror jag...
Ska bli spännande!

Idag ska jag betala in sista betalningen på Thailand-resan...vilket vill säga typ 75% av hela priset...*blää* Efter det är jag bankrutt. Och Micke ligger back åxå. Men det är en annan historia. SÅ. Kanske blir det inte så mycket mer handlat fram till resan, och inte heller under resans gång, men vi får då klåån ÅKA TILL THAILAND !!! hahaha Sen att man blir bankrutt på grund av det; det får det vara värt... (jag håller på att övertala mej själv...) ;-)
Men igentligen....vad är saker och ting jämfört med underbara upplevelser ???

Nä, nu ska jag jobba jääärnet tills barnen vaknar igen. (som tur var sover dom samtidigt igen!!)
Nästa arbetspass börjar 20:00, när barnen somnar för natten !! ;-)
Och tur är väl att det inte är nåt intressant på TV iqwell!!

Ha en härlig dag!!

Inga kommentarer: