onsdag, januari 23, 2008

Sluta sjåpa dej!

Idag la jag ner Kevin i lekrummet, där Kelly satt och lekte med lego.
Hux flux blev det ett stortjut i tv-rummet och jag sprang dit.
Hon tog sig för foten och det såg ut som om hon klämt sig.
Obarslig som jag är, och är uppvuxen med (typ:äh skärp dej nu, nu är det bra igen)så blåste jag på foten och sa att det var bra igen.
Gick till lekrummet igen. Och tror ni inte att Kevin SITTER själv och leker, och blev överlycklig då jag kom in! Han var väl stolt!!??
Kelly grina direkt jag ställde ner henne, så jag tog upp henne ett tag till.
Gick till köket och skulle ge hon yoghurt. Hällde upp och ställde fram fikat.
STällde ner hon på stolen, men så grät hon igen. Jag blåste på foten och sa att det var bra, och satte ner hon för att äta.
Skulle ta av henne kalasbyxorna som blivit blöta, och då jag kollar under foten, sitter det fast ett stort häftstift under hälen. Helt intryckt!!!
Men stackars gumman !!!! Mamma dum!!!
Gud så hemsk jag kände mej.
Tog ut stiftet och torka bort bloden. NU Kelly-NU är det bra ! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackars lilla Kelly:/...Ebba har gjort samma sak en gång när Evelina va liten..Man förstår ju inte att de är underfoten på engång..(är man dum el vad kände då jag då) men de känns ändå sköt å läsa att fler kan ha så:P..Sen den dagen då ni hade en på dåligt humör dag:) då kände ja att livet kom tillbaka å att de inte bara va ja som de så där..Inte för att de är ofta men när de händer är man inte berädd på de å man vill helst gråta..:P Händer kanske 1 gång på två månader:P ,man kanske är...hmm bortskämd?=)

P@rtyplupp sa...

Ja, du kanske har rätt ??
Man är väl bortskämd !?
DEN dagen det blir en helvetesdag, då är man verkligen inte beredd. Men tänker man efter, så: varför är det så just idag? Något måste vara fel!
Ja, som tur är går alla oväder över nån gång = efter regn kommer sol!
SKöt om er! Kram

P@rtyplupp sa...

loggar in..